![]() |
| |||||||
| Anketler Anketlere Oy vererek kimlerle aynı kafadansınız görün |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() ![]() | herkes cevaplayamaz Düşününki kadınlar günü ve siz bir tane gül alıp eve geldiniz..aaa bide ne görsen anneniz evde..elinde gül,,bir tarafta sizle ağlayıp sizle gülen,aynı yastığa baş koyduğunuz,çocukları nızın anası eşiniz... diğer yanda dokuz ay karnında taşıyıp yemeden yediren giymeden giydiren, bulamam anam gibi yar dolaşsamda diyar diyar ayaklarının altında yaradanın cenneti var dizelerine konu olmuş anan.. eee çiçeği kime verirdin?
__________________ yeter sevgilim yeter merhamet yokmu sende bıktım usandım artık derman kalmadı bende.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 163
: 9 Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: herkes cevaplayamaz ya çocuumun anası yanımda zaten anneme verirdim eşimide çıkarrdım dışarı o zaman en buketinden bir buket en harikasından çiçek yaptırıp gönlünü alırdm (erkek olsaydım) (=
__________________ ' 'RenKLi * RüyaLaR'![]() ![]() KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
![]() |
| Tags |
| herkes cevaplayamaz |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |