![]() |
| |||||||
| Anketler Anketlere Oy vererek kimlerle aynı kafadansınız görün |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Yasaklı Üye... | Öğretmenlerinizden En Fazla Duydugunuz Cümle? fizik öğretmenimden en çok duyduğum kelime "yusuf" di ... ama benim adım yusuf diiiil ![]() bi kere yusuf dedi . takıldı adamın diline okul bitene kadar yusuf aşağı yusuf yukarı yusuf psikolojim bozuldu bi dönem , adımı yusuf sanmaya başlamıştım |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Mega Üye ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 174 Age: 23
: 0 Rep Puanı : 177999 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Öğretmenlerinizden En Fazla Duydugunuz Cümle? eğitim hayatım boyunca hep ön sıralarda oturdum. bütün hocalarımız az bi gürültü olsun : "lütfen sessizlik. ARKA SIRADAKİLERRRRRR ARKA SIRADAKİLERRRRRRRR" -eğitimimim hangi aşamasında olursam olayım bu arka sıra muhabbeti bitmemiştir- bi de "artık ilkokulda değilsinizzzzzzz" SAYGILARIMLAAAA...
__________________ ![]() YÜREK YANMADIKÇA, GÖZ YAŞARMAZ... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye ![]() ![]() Join Date: Nov 2007 Kullanıcı No: 19996 Age: 16
: 0 Rep Puanı : 10773 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çocuğum neye gülüyorsun bize de anlatda bizde gülelim.... arkadaşlar yeter artık susun... sizi dsipline vereceğim dilekçeniz hazır haberiniz olsun... gibi cümleler halinde çoğaltabiliriz....:c onfused:
__________________ ![]() né hasta béklér sabahı né tazé ölüyü mézar né dé şéytan bir günahı séni béklédiğim kadar.... |
| | |