![]() |
| |||||||
| Anketler Anketlere Oy vererek kimlerle aynı kafadansınız görün |
| View Poll Results: uzun saç erkeğe yakışırmı? | |||
| Hayır yakışmaz | | 3 | 6,98% |
| Ne münasebet yakışır | | 3 | 6,98% |
| Tarza we tipe göre değişir bazılarında kötü duruyor. | | 28 | 65,12% |
Hönk ! uzun saçta neymiş erkek adama yakışırmı![]() ![]() | | 9 | 20,93% |
| Voters: 43. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() | yorumları alalım ![]() şahsen bazıların da mükemmel duruo mehmet günsür we ***** ![]() özel...bazılarında kötü durabilir ama onlarda bazılarıdır işte ![]() ![]() sizlern fikrleri alalım
__________________ ' 'RenKLi * RüyaLaR'![]() ![]() KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Nov 2006 Kullanıcı No: 1641
: 5 Rep Puanı : 381273 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: uzun saç erkeğe yakışırmı?? aslaaaaaaaaaaaaaaaaa aa nefret ederimmmmmmmm kısacık olsunnnn hatta jöle sürülmicek kadar kısa yada birazcık daha uzun hadi ama yanımda kız gbi birini gezdirmem ben.erkek dediğin kısa saçlı olur kız uzun saçlı olur bozmayın doğanın dengesini kardeşimm!!ne bu yaa kızlar erkek gibi erkekler kız gibi.alalaal ![]() ben uzun o uzun çok komik olur rezil olurum wala ![]() ya onu geçtim erkeğin ağırlığı olcak yaa adı üstünde erkek!!!! bayanın yanındayken kız gibi gezmicek küpeli uzun saçlı düşük donlu (bunu abartanlar için sölüyorum )görüyorum bazen yani ayy ayy düştü düşcek diyorum ![]() ben yanımda ERKEK OLDUGUNU hissetmeliyim.bu özelliklerde birini hissedemem.
__________________ ![]() Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
| | #3 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 163
: 9 Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: uzun saç erkeğe yakışırmı?? waaaaşşşhhh harika bi yorum ballıımmm ![]() ama uzun derken mehmet günsür tipinde yani şu tarz dedim yani accck daa uzun olablr bence çok hoş duruyooo bayılıoruumm ![]() ![]()
__________________ ' 'RenKLi * RüyaLaR'![]() ![]() KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Nov 2006 Kullanıcı No: 1641
: 5 Rep Puanı : 381273 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: uzun saç erkeğe yakışırmı?? bu adama yakışıo hakkaten o istisna başkada kimseye yakışmıo ama reklamda fazla uzun bu resimde ii çıkmış.şampuan reklamındaki çok uzun çokk
__________________ ![]() Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |