![]() |
| |||||||
| Anketler Anketlere Oy vererek kimlerle aynı kafadansınız görün |
| View Poll Results: Zamanın üniversite gençliği hakkında ne düşünüyorsunuz? | |||
| Çılgın ve boş bir gençlik | | 20 | 66,67% |
| Maddiyatçı bir gençlik | | 2 | 6,67% |
| Sosyal konulara duyarlı bir gençlik | | 4 | 13,33% |
| Ata`nın izinde yürüyen bir gençlik | | 1 | 3,33% |
| Çalışkan ve hırslı bir gençlik | | 2 | 6,67% |
| Araştırmacı bir gençlik | | 1 | 3,33% |
| Maneviyatçı bir gençlik | | 0 | 0% |
| Voters: 30. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() | arkadaşlar çoğumuz üniwersitedeyiz çoğumuz okulu bitirdik peki geleceğimiz hakkında yada geçmişimz hakkında ne düşünüyorz sizce bu üniwersite gençliğini nasıl bir gelecek bekliyor?
__________________ ' 'RenKLi * RüyaLaR'![]() ![]() KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Jul 2007 Kullanıcı No: 10184 Age: 20
: 1 Rep Puanı : 75856 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Zamanın üniversite gençliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Çılgın ve boş bir gençlik görüyorum şuanda ama tamamı değil %75 i böle bence
__________________ بِسْــــــــــــــــ ــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم ![]() Forum Kurallarına Uyalım Uymayanları Uyaralım iletişim : karadenizinprensi@wi ndowslive.com ![]() vBulletin Kurulumu Size Özel Tasarım İsteğinize Göre Eklentiler Uygun Fiyata Yapılır Hayat 90 dakikadır..45 dakika Bordo 45 dakika Mavi ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Join Date: Aug 2007 Kullanıcı No: 15295
: 0 Rep Puanı : 30873 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Zamanın üniversite gençliği hakkında ne düşünüyorsunuz? çoğunluk çılgın ve BOŞ bence de
__________________ Dediler ki hayat güzel eğriyi doğruyu bilenler Dediler ki umut sürer insanları seversen eğer İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Tekrar gözden geçirdim yalan söylememişler |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye Join Date: Aug 2007 Kullanıcı No: 16098
: 0 Rep Puanı : 100 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() | --->: Zamanın üniversite gençliği hakkında ne düşünüyorsunuz? ben hiç bişey düşünemiyorum bunu göremiyorum çünkü eskiden üniwersite hayalim olurdu şimdi oda yok öss giriyosun kazanamama şansın war kazanırsın mesleği eline alırsın iş bulamazsın sewdiğin işi bulamazsın çook böyle kişiler en iyi kaldırım mühendisliği sonumuzda o galiba
__________________ kabus gibi rüyaysan uyansan neyine toprakta harcanan kurtsun hep gözümde ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| anket |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |