![]() |
| |||||||
| Anketler Anketlere Oy vererek kimlerle aynı kafadansınız görün |
| Anketimiz: En sevdiğiniz ya da tükettiğiniz içecek? | |||
| FANTA | | 2 | 5,00% |
| COLA | | 12 | 30,00% |
| AYRAN | | 13 | 32,50% |
| ALKOL | | 3 | 7,50% |
| DİĞER MEŞRUBATLAR | | 10 | 25,00% |
| Katılımcı sayısı: 40. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü: 4147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Daha çok hangi içeceği tercih edersiniz? Arkadaşlar en sewdiğiniz ya da GÜN İÇİNDE EN çok tükettiğiniz içecek hangisi?hadi paylaşalım ben başliim mesela.. FANTA
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: öZgÜrLüĞüN üLkEsİnDeN...
Rep Gücü: 556 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Daha çok hangi içeceği tercih edersiniz? saoln..cola we fanta çok asitliler ya..içemiomrm hiç..sadece ayran we meywe sularını tercih ediorum..hem asitli içeceklere dişlere çok zarar lı... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Rep Gücü: 314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Daha çok hangi içeceği tercih edersiniz? 1. ayran 2. meyve suyu 3. fanta............... .................... ......... ![]()
__________________ Dediler ki hayat güzel eğriyi doğruyu bilenler Dediler ki umut sürer insanları seversen eğer İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Tekrar gözden geçirdim yalan söylememişler |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: JerusAlem
Rep Gücü: 4843 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Daha çok hangi içeceği tercih edersiniz? ayran ayran ayran kola vesayre aman uzak dursun öööö bide meşrubat olayı var ![]() ne komik bi sözcüktür meşrubat meşrubat ![]() meşrubat içermisin evladım ?? meşrubatçımısın çocuğum ?? baba hadi meşrubat alalım ![]() ![]() yaaa hani kahveeee kahvesiiz olmaaz ![]() ![]() gözünü sevdiimin kahvesi ![]()
__________________ nedervişlergelmiştia leme nebağrıyanıkYunuslar ,, şimdihancınınbirsoru sundasaklıydıhercüml e şimdihanınkütüphanes indesaklıydıbirrüya adımderviş,,adım bilmiş,,adımhiç,,adı m sonsuzlukaynasındabi rkervan Konu nOktaLıV!rgüL tarafından (29.08.07 Saat 09:40 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: Ben heryerdeyim ama simdilik ankara !!! Yaş: 18
Rep Gücü: 940 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Daha çok hangi içeceği tercih edersiniz? >SU< Günde en az iki litre. Böbreklerin çalışması ve metabolizmanın düzene girmesi için uzmanlar en az üç litre su tüketin diyor günlük. O yüzden mümkün oldukça su tüketmeye çalışıyorum |
| | |