![]() |
| |||||||
| Anketler Anketlere Oy vererek kimlerle aynı kafadansınız görün |
| Anketimiz: Rap'mi,Rock'mı,Pop'm u Techno mu? Arebeks'mi ? yoksa HEPSİMİ ? | |||
| RAP | | 17 | 24,29% |
| ROCK | | 26 | 37,14% |
| TECHNO | | 4 | 5,71% |
| POP | | 2 | 2,86% |
| ARABESK | | 4 | 5,71% |
| HEPSİ | | 17 | 24,29% |
| Katılımcı sayısı: 70. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| UltrAslan Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 87
Rep Gücü: 0 ![]() | Rap'mi,Rock'mı,Pop'mu Techno mu? Arebeks'mi ? yoksa HEPSİMİ ? Tabiki Hepsi kendine göre super müzik türLeri fakat Biri size daha yakındır eminimki Tıpkı RAP'in ve Techno'nun bana daha çok yakın oLdugu gibi |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü: 2992 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Rap'mi,Rock'mı,Pop'm u yoksa Arebeks'mi ? bence rap.. özellikle sagopa yı dinledikten sonra diger müzik türleri boş gelir oldu bana..
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: farkeder mi? Yaş: 21
Rep Gücü: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Rap'mi,Rock'mı,Pop'm u yoksa Arebeks'mi ? pop ve rock...rap bazı kişilerin bazı parçaları hoşuma kaçıyor sanki hepsi birbirinin aynı gibi..ama birzamanların carteli güzeldi
__________________ ben mükemmel değilim ve mükemmel olmak zorunda da değilim... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Brian MoLko ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Ankara Yaş: 20
Rep Gücü: 675 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Rap'mi,Rock'mı,Pop'm u yoksa Arebeks'mi ? Rap,Rap,Rap,Rap!..
__________________ вєиιм уαиı£ѕαмα£αяıм , кєиdιмdє göяdüğüм уαи£ış£αяı düzєℓтє¢єк ιяαdєм уσктυя... dσкυиdυğυм нєя şєу кυяυя νє υмυтѕυz£υктαи , кυşкυ¢υ£υктαи , нιççι£ιктєи σ£υşαи вιя ριѕℓιк ιçιиdє , gözdєи кαувσ£υя.... ιşтє вυ вєим..уα∂α вєℓкι ѕєи... İletisim: SorunLarınız Icın: destek@sanalkampus.o rg RekLam Icın: reklam@sanalkampus.o rg MaiL & MSN: inferno@sanalkampus. org |
| | |