![]() |
| |||||||
| Anketler Anketlere Oy vererek kimlerle aynı kafadansınız görün |
| Anketimiz: Turkiye'nin En Buyuk Taraftar Grubu HanGiSi? | |||
| Beşiktaş - Çarşı | | 36 | 41,38% |
| Fenerbahçe - Genç Fenerbahçeliler (GFB) | | 20 | 22,99% |
| Galatasaray - UltrAslan (UA) | | 27 | 31,03% |
| Bursaspor - Texas | | 0 | 0% |
| Ankaragücü - Pazar Yeri | | 0 | 0% |
| Sakaryaspor - Tatangalar | | 0 | 0% |
| Samsunspor - Şirinler | | 0 | 0% |
| Trabzonspor - Çılgınlar | | 4 | 4,60% |
| Katılımcı sayısı: 87. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| OyLa!..Turkiye'nin En Iyi Taraftar Grubu Hangisi?!.. Sizce Türkiye'deki en büyük taraftar grubu hangisi? (Objektif yaklaşımlar bekliyorum) 1.Beşiktaş - Çarşı 2.Fenerbahçe - Genç Fenerbahçeliler (GFB) 3.Galatasaray - UltrAslan (UA) 4.Trabzonspor - Çılgınlar 5.Bursaspor - Texas 6.Ankaragücü - Pazar Yeri 7.Sakaryaspor - Tatangalar 8.Samsunspor - Şirinler Bence Besiktas-CarSi!..
__________________ вєиιм уαиı£ѕαмα£αяıм , кєиdιмdє göяdüğüм уαи£ış£αяı düzєℓтє¢єк ιяαdєм уσктυя... dσкυиdυğυм нєя şєу кυяυя νє υмυтѕυz£υктαи , кυşкυ¢υ£υктαи , нιççι£ιктєи σ£υşαи вιя ριѕℓιк ιçιиdє , gözdєи кαувσ£υя.... ιşтє вυ вєим..уα∂α вєℓкι ѕєи... İletisim: SorunLarınız Icın: destek@sanalkampus.o rg RekLam Icın: reklam@sanalkampus.o rg MaiL & MSN: inferno@sanalkampus. org Konu BLasTeaR tarafından (15.08.07 Saat 01:36 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: OyLa!..Turkiye'nin En Iyi Taraftar Grubu Hangisi?!.. bende diyorum ki kimse duygusal davranmasın ve gerçekleri sölesin...Tmm GFB ve UA da çok iyi taraftar grubları ama sadece tribünde takıma destek ve marş yazmaya bakılarak cvp verilecek olunursa ben türkiye de ÇARŞI yı tek geçerim.. ama sosyal faliyetleri de içine alıosa bu soru tabi ki GFB derim... ve tabiki tatangaları ve texas ı da unutmamak gerek onlarda çok iyi destekliolar..
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| oyla_turkiyenin, iyi, taraftar, grubu, hangisi_ |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |