Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.10.06, 11:09 AM   #1 (permalink)
Chaos™
Server Op

Chaos™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1000 Chaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond repute
Page rank (PR) Değerimiz 3 oldu

Merhaba arkadaşlar,
Sitemizin günden güne nekadar büyüdüğünü az çok görüyorsunuz, görmesi gereken bir kişi daha var ki o da google. Ve nihayet google sitemizin değerini verdi. Birçok büyük siteyle aynı hiti almaktayız ve forumumuzda çok kaliteli içerikler var. Az laf çok icraat diyor ve google page rankımızın " 3 " olduğunu duyurmak istiyorum

Zaten forum anasayfaya google kodlarını koydum ordan da görebilirsiniz

Eminim Pr nin (page rank) ne olduğunu Bilmeyen arkadaşlar vardır, onlar için faydalı olabileceğini düşündüğüm bir dökümanı aşağıdaki linkte veriyorum...

Sitemizin bu seviyeye gelmesinde Emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürü bir borç biliyorum...

Konu Chaos™ tarafından (28.06.07 Saat 08:21 PM ) değiştirilmiştir..
Chaos™ Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla Chaos™ isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.