Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.07.07, 11:08 AM   #11 (permalink)
nOktaLıV!rgüL
Daimi Üye

nOktaLıV!rgüL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 4843 nOktaLıV!rgüL has a reputation beyond reputenOktaLıV!rgüL has a reputation beyond reputenOktaLıV!rgüL has a reputation beyond reputenOktaLıV!rgüL has a reputation beyond reputenOktaLıV!rgüL has a reputation beyond reputenOktaLıV!rgüL has a reputation beyond reputenOktaLıV!rgüL has a reputation beyond reputenOktaLıV!rgüL has a reputation beyond reputenOktaLıV!rgüL has a reputation beyond reputenOktaLıV!rgüL has a reputation beyond reputenOktaLıV!rgüL has a reputation beyond repute
--->: AŞK MI?(benden) ;)

deneme denemeni buraya ilk eklediinde okumştm
üye diildim o zaman
deneme denemesnden ziyade arayış denemesi
tadı vermişti bana
gayet "rahat" bi yazı olmuş,,
kendini ifade edebilme yeteneğin müthiş yav
kıskandım resmen
yorumlarda demişler ya üstünde çalışman gerek die
bence çalışma dan ziyade konuyla alakalı
birikimini artırman daa faidelidir
devamını bekliyoruuuuz

bunu da buraya ekleyim dedim
Sözün var olduğu günden beri, en fazla sarf edildiği alan aşktır. Aşk üzerine söylenmiş sözlerin sınırı yoktur. Belki söylenmemiş söz de yoktur; ama her dönemde başka türlü söylenmekten dolayı çoğalan söz vardır. Söz nötr bir varlıktır, üst derecesi kelam, alt derecesi laftır. Sözün kelam derecesinde konusu aşktır. Söze en güzel manayı aşk verir. Bütün boyutlarıyla sözü aşkla söylediğiniz zaman sözün güzelliğini hissedersiniz. Usulen yazılan cümleden muhatabın alacağı pek bir şey yoktur. (alıntı )

buda yazarken dinnemek için bire birdir

http://dosyam.net/?id=vfjopj

nedervişlergelmiştia leme
nebağrıyanıkYunuslar ,,
şimdihancınınbirsoru sundasaklıydıhercüml e
şimdihanınkütüphanes indesaklıydıbirrüya
adımderviş,,adım bilmiş,,adımhiç,,adı m
sonsuzlukaynasındabi rkervan
nOktaLıV!rgüL Çevrimiçi   Alıntı ile Cevapla nOktaLıV!rgüL isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.