![]() |
| |||||||
| İllüzyon, 3Boyut resimler, Göz Yanılmaları İllüzyon, 3Boyut resimler, Göz Yanılmaları Tarzı PayLaŞımLaRı Bu BaşLıK aLtında YapaBiLirsiniz |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() | kimi görüyorsunuz?
__________________ ![]() Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Join Date: Aug 2007 Kullanıcı No: 15295
: 0 Rep Puanı : 30873 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: kimi görüyorsunuz? Ataaamm sen rahat uyu bekçisiyis biz bu milletin ![]() ![]() ![]()
__________________ Dediler ki hayat güzel eğriyi doğruyu bilenler Dediler ki umut sürer insanları seversen eğer İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Tekrar gözden geçirdim yalan söylememişler |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Oct 2006 Kullanıcı No: 653 Age: 17
: 0 Rep Puanı : 181129 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: kimi görüyorsunuz? way bea ciddi güzelmiş emegine saglık
__________________ HerKeS Düşman Herkes Riyakar Bir Tek SEn kaLdın yanıMda..... ![]() Hani GÖrmek İSterya GÖzlerİn Bir SAniye icin Canını VEriRsin ÖlürkEn biLE yanımdA Ol SEvDİğim CenNNEt Bile CEkilmez SEnsİz |
| | |