Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.09.06, 05:57   #1 (permalink)
Chaos™
Server Op

Chaos™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgileri
Kullanıcı No: 1
Teşekkürler Durumu
Ettiği Teşekkür: 215
160 Mesajına 363 kere teşekkür edildi
Karizma
Rep Puanı : 718951
Rep Seviyesi : Chaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond repute
İletişim
Rep Nedir? Nasıl verilir? Bize Rep verenleri nasıl Görebiliriz?

Bilmeyenler olacağından eminim arkadaşlar bu yüzden böyle bir anlatım yapmak istedim, umarım bilmeyenlerde öğrenir

Reupatiton; Genel olarak resim,video,yazı,dök üman,program vs gibi paylaşımlarda bulunan uyelerimize, yapılan değerli yorumlar dışında verilen bir nevi armağandır.

Rep (Reputation) Nasıl Verilir?

Kullanıcı ısımlerının en altındakı ikonlardan terazi şeklinde olan Reptir

Teraziye Tıkladığımızda Karşımıza 2 seçenek çıkacaktır.
-Evet Beğendim.

-HAyır değerlendirmeyeceğim

Görüşlerinize göre seçim yapmak size kalmış..Fakat Unutmayın ki;Reput Verirken Yazdığınız mesajlar kurallara aykırı olursa forumdan uzaklaştırılırsınız.

Not: mesaj yazmak zorunda değilsiniz.

PEKİ YA KENDİNİZE GELEN REP HAKKINDAKİ BİLGİLERE NASIL BAKACAKSINIZ?

sanalkampus Forum sayfasında sol en üst bölümde "Profiliniz" seçeneğine tıklayınız.

Ardından açılan sayfada eğer konularınız veya mesajlarınıza rep verildiyse en altta aşağıdaki resimde oldugu gıbı gorunecektir..

Reputation sisteminin amacı Paylaşıma önem, emeğe saygıdır.Bu yüzden Paylaşım yapan üyelere destek olmak için Mutlaka bir teşekkür ve rep atın.Paylaşıma sizde destek verenlerden olun