| Ben hala senin hayalinle yaşıyorum ... Ben hala senin hayalinle yaşıyorum ...
Mezarlıktan geçdim yine dün gece... önce seni ziyaret ettim sonra sevdiğigim diğer insanları .. eskisi kadar rahat ağlayamıyorum, bir iki damla gözyaşı ya dökülüyor ya dökülmüyor gözlerimden ama orda durup seni ve yaşananları düşündükce içim acıyor .
Mezarlıktan gitmeden önce sana uğruyorum yine herzaman yaptığım gibi ilk senden geciyorum son yine senden geciyorum...
Sana hep sölediklerimi fısıldıyorum sesizce diğerleri duymasın diye, en rahat ettiğim yer senin yanın bu yer mezarın olsa bile hala ilk günki gibi aklımda ve hep yanımdasın , baş ucunda cömelmiş yanına geleceğim bekle beni diyorum ... biliyorum beni duyuyorsun.. duyman lazım!!!
Yokluğuna hiç ama hiç alışamadımki, hiç sensiz bir gece olmadıki.. hiç bir zaman güneş doğması sensiz .. ben sana ben ölene ve ben öldükten sonrada yaşayacaksın demiştim evet yaşıyorsun ve yaşamaya devam edeceksin...
Sana şu an ne kadar ihtiyacım var bir bilsen, bir bilsen özleminin ne kadar içimi sardığını... tekrardan elini tutabilsem , tekrardan gözlerine bakabilsem, sana yeniden ve yine canımsın diyebilsem...
SEN ÖLMEDİN VE BEN ÖLMEDEN ÖLMEYECEKSİN .. BİZ BERABER ÖLECEĞİZ ............ |