Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.05.08, 01:59 AM   #10 (permalink)
witty
Üye

witty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 125 witty has a reputation beyond reputewitty has a reputation beyond reputewitty has a reputation beyond reputewitty has a reputation beyond reputewitty has a reputation beyond reputewitty has a reputation beyond reputewitty has a reputation beyond reputewitty has a reputation beyond reputewitty has a reputation beyond reputewitty has a reputation beyond reputewitty has a reputation beyond repute
--->: yakışıklı boylu poslu biriyle evlenmek istiyorum

maalesef türk toplumunu çökertmeye çalışanların işi.bu güne kadar aile yapımız bozulmadığı için bu kadar sağlam kalmışız ancak şu anki duruma bakarsak gelecekten ürküyorum.

daha 6.-7. sınıfa giden öğrencilerim bile haberdar herşeyden.ve ''rahat olma'' olgusu ile ''utanmazlığı'' karıştırıyorlar bazen.onlara kızamıyorum böyle şeyleri alelen izlettiren bir ülkede yaşıyoruz;ne diyebilirim ki.vitrinde ne varsa onu örnek alıyorlar.

programı duymuştum ve hiç izlemedim ve izlettirmemeye çalışıyorum.inş. mesleğim gereği, bir taraftan açılan bu boşlukları doldurma görevimi unutmam ve layıkıyla yaparım.

SADECE UTANIYORUM NE DİYEYİM ,BAYAN OLDUĞUMDAN UTANDIM VALLA..nasıl çıkarlar,nasıl bir ruh haliyle giderler,nasıl bir sersemlikle konuşurlar ve nasıl bir vurdum duymazlıkla yayınlarlar.veeee izlenirr;çok ama çok acı....
3)gereksiz herşeyi bilmek
witty Çevrimiçi   Alıntı ile Cevapla witty isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.