| --->: SK'dan En Bomba Haberler! (SanalKampus Haber Servisi) Sanalkampus.org genel sekreteri Nercü nün transfer görüşmeleri yapmak üzere Hollanda’ya gittiği orada adı gizli tutulan bir üyeyle görüşeceği anlaşılmaması durumunda RedDevils forumlarının kaptanı moonlight adlı üyeyle görüşmek üzere İngiltere’ye geçeceği bildirildi.Ayrıca Chaos™ ‘un transfer için büyük bir bütçe ayırdığı söyleniyor…Ve genç üyeler ozers ve atesbocee ni 2.lig forumlarından birine kiralanacağı söylendi.. Türk forumlarının son dönemlerde yetiştirdiği en önemli mod.lardan olan c.ronaldo’nun gece hayatı ve disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı kaldığı açıklandı ! Dün akşam skyline’ın sunduğu forum programına pm ile canlı yanına bağlanan GheTTo “c.ronaldo son dönemlerde kendini gece hayatı ve kızlara verdiği kadar foruma veremiyor . Magazin forumlarımızda her gün onunla ilgili başka bir konu açılıyor, hocamız Anektod’un onu bu konuda uyarmasına rağmen o bu uyarılara kulak asmadı !” derken ünlü mod.un +rep bağımlısı olduğu yönündeki haberlere de cevap veren GheTTo “Kesinlikle öyle bir şey yok! Tamam c.ronaldo +rep alıyor bunu inkar edemeyiz ama o da her üyenin aldığı kadar alıyor.Sizlere soruyorum siz hiç +rep almıyor musunuz?” diye genç mod.u korurken GheTTo’dan sonra pm ile canlı yayına bağlanan Anektod bu konuda şunları söyledi :“c.ronaldo son zamanlarda kendine dikkat etmiyor. Böyle yaparak hem kendine hem de foruma zarar veriyor. +rep bağımlısı olduğu söyleniyor bence bunlar c.ronaldo’yu ve forumumuzu karalamaya çalışan bir takım insanların oyunu.” derken sözlerini şöyle tamamladı “Buradan tüm üyelerimize sesleniyorum böyle yalan haberlere inanıp ta forumumuzu karalamaya çalışan insanların eline koz vermeyin! Ayrıca buradan anneme , babama, can kardeşim eylüle isyan’a ve metin54’e çok selam söylüyorum, metin54 unutma yarın içkiler senden...”Bu yorumlara programın konuklarından daoisart “Öyle olsun siz içmeye gidin beni çağırmayın burada binlerce online üyenin önünde sizlere küstüğümü açıklıyorum işte bende ” dedive göz yaşlarına hakim olamayıp ağlamaya başladı...
Last edited by RashoAga; 29.04.08 at 03:09.
Reason: flood
|