Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.04.08, 02:12   #2 (permalink)
atesbocee
Daimi Üye

atesbocee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgileri
Kullanıcı No: 22407
Teşekkürler Durumu
Ettiği Teşekkür: 190
29 Mesajına 68 kere teşekkür edildi
Karizma
Rep Puanı : 558787
Rep Seviyesi : atesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond repute
İletişim
--->: Herkes Nickinin Hikayesini yazsın!?!

beter böcek olcaktı olmadı,cırcır böcee olcaktı (çok konuştuğum için) cırcır başka bi anlama geldiği için vazgeçtim,ateş böcee nin hikayesini anlatmak isterdim ama olmaz neyse sonra ateşböcee olsun dedimm.ondan önce 3 nickle daha üye olmuştum 2sinde ban yedim birinin de şifresini unuttuğum için öle kaldı manik ise lise 1deyken gökhan arkadaşım koymuştu aşırı agresif ve sevimli olduğum için öle kaldı manik ismi,öğretmenlerim,i ştekiler,aile büyükleri hep manik der bana öle yaniii

çok mu uzun oldu ne

Can garip, can suskun,
Can paramparça...

atesbocee Çevrimiçi   Alıntı ile Cevapla atesbocee isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.