| --->: Parti Kapatma Davası ve Görüşlerimiz [Tartışma Platformu] Alıntı: ömer faruk´isimli üyeden Alıntı
bu cevabınızı kime yazdınız belirtirmisiniz
ayrıca YARATICI BİR TEK AllAH DEĞİLMİDİR Kİ TARTIŞILIYOR
dünyanın bütün teorisyenleri dahi bunu kabullenmiştir
çok dğru dediniz inanç kişi ile allah arasındadır ama herkesin ayrı bir yaradanı yok her kesi yaratan tek bir allah var
dolayısı ile bu bütün inananları ilgilendiriyor ve toplumu bütün kesimiyle ilgilendiriyor
insanları tanımadan eleştirmek. ancak duygu ve düşüncelerini ortaya koyan herkes tartışılır
fikir neyse zikirde odur. dolayısıyla düşünceleri bir insanın seviyesinin göstergesidir
ayrıca kimsenin cevabınada muhtaç değiliz elhemdürüllah
insanlar ottan ağaçtan madde ve materyaldan gelmedi dünyaya
allah yarattı tartışılmaz hiç bir şekilde
gene söylüyorum mutlak yaratıcı ALLAHTIR | bu yorumum 6.sayfadaki yorumuma cevap veren 7.vites içindi.dar bir zamanda(ders arasında)yazdığım için biraz anlaşılması zor olmuş,kabul. ne var ki ben ona cevap verene kadar 7.vites gitmiş(çokkk geç kaldım) ve tabiki tartışmasız MUTLAK YARATICI ALLAH'TIR.. zaten konu da bu değil,parti kapatma davasıydı,neyse 6.sayfayı okursanız olayı,neden öyle yazdığımı anlayabilirsiniz.
__________________ 3 TÜR CAHİLLİK VARDIR; 1)hiçbirşeyi bilmemek 2)gerekeni bilmemek 3)gereksiz herşeyi bilmek |