Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.04.08, 11:13 AM   #1 (permalink)
atesbocee
Daimi Üye

atesbocee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 4884 atesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond reputeatesbocee has a reputation beyond repute
Exclamation msn aderesleri dolaşıyoo sanırım

bayadır msnime davet gelip duruyo,nicleri o kadar ilginç ki neyse kabul etmiyorum dün bi açtım msn'i 10'a yakın kişi davet göndermiş rasgele birini kabul ettim.
neyse ilk o yazdı ;
msn adresini bana gelen tanıtım msjından aldım dedi ve bi çok kişinin msn adresi yazıyodu o siteden,haberin olsun istedim siliyorum adresini, dedi çıktı.

tamam imzama mail adesimi yazdım ama gelen kişilerin nickleri genelde dini msj içerikli,ölümle ilgili filan içlerinden bi kaç tanesi normaldi

anlamadığım ne tanıtı mı ? msn adreslerinin orda ne işi var ha bu arda admin olmayan(sk uzantısız olanların) msn adreslerinden de yazdı bana,inanayım diye.

mail gelmiyo bana kimseden bu adresime de!!!!!!!!!

aranızda acep bilen,rastgelen var mı böyle bir şeyle?

keklendim gibi bi his de yok değil hani içimde

Kalbin artık özgür , onu izleyecek cesaretin olsun…

atesbocee Çevrimiçi   Alıntı ile Cevapla atesbocee isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.