Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.03.08, 10:35   #11 (permalink)
the_hurt
Yasaklı Üye...

the_hurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgileri
Kullanıcı No: 25306
Teşekkürler Durumu
Ettiği Teşekkür: 0
0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi
Karizma
Rep Puanı : 65817
Rep Seviyesi : the_hurt has a reputation beyond reputethe_hurt has a reputation beyond reputethe_hurt has a reputation beyond reputethe_hurt has a reputation beyond reputethe_hurt has a reputation beyond reputethe_hurt has a reputation beyond reputethe_hurt has a reputation beyond reputethe_hurt has a reputation beyond reputethe_hurt has a reputation beyond reputethe_hurt has a reputation beyond reputethe_hurt has a reputation beyond repute
İletişim
--->: erkeklerin gözyaşlarına boğulduğu anlar

Alıntı:
GöKKußße´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Terk edildiklerinde:

Kendi deneyimlerinizden yola çıkarak terk edilme acısının sade­ce kadınlara mahsus bir şey olduğunu düşünüyorsanız, emin olun çok yanılıyorsu­nuz. Erkeklerle aramızdaki tek fark şu: Biz acımızı daha uluorta yaşıyoruz. Terk edildikten sonra dostlarımızın yanında da çekinmeden gözyaşı dökebiliyor, üzüntümüzü yakınlarımızla paylaşabiliyor, böylelikle aslında acımızı çok daha kolay ve çabuk at­latmış oluyoruz. Fakat erkekler, bu konu­yu kimseyle doğru dürüst konuşamıyor. Ko­nuşamadıkça da yüreklerindeki sıkıntı bü­yüyüp bir taş kadar ağırlaşıyor ve onların yalnız kaldıklarında ağlayıp rahatlamaya ihtiyaç duymalarına neden oluyor.
diceğine pişman etmiştim geçen sene çömez yılımda
öyle sinirliydim ki bütün yurdu ayağa kaldırmıştım dolabımın kapağını yere indirmiştim
sonra noldu... giden gider dedik geçti gitti. kızların terk etmesi klasik birşey..
the_hurt Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla the_hurt isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.