Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.03.08, 11:40   #3 (permalink)
GöKKußße
Daimi Üye

GöKKußße - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgileri
Kullanıcı No: 1641
Teşekkürler Durumu
Ettiği Teşekkür: 4
15 Mesajına 41 kere teşekkür edildi
Karizma
Rep Puanı : 381273
Rep Seviyesi : GöKKußße has a reputation beyond reputeGöKKußße has a reputation beyond reputeGöKKußße has a reputation beyond reputeGöKKußße has a reputation beyond reputeGöKKußße has a reputation beyond reputeGöKKußße has a reputation beyond reputeGöKKußße has a reputation beyond reputeGöKKußße has a reputation beyond reputeGöKKußße has a reputation beyond reputeGöKKußße has a reputation beyond reputeGöKKußße has a reputation beyond repute
İletişim
--->: Yasakli Site Youtube'a Girmek Mümkün. Işte Yolu

Alıntı:
atesbocee´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
pekii bi müzik dinlemek 2 komik video izlemek için atamıza yapılan saygısızlığı rafa kaldırıp para mı kazandıracaz adamlara? sonra da çıkıp vah şehitlerimiz vah atam vah memleketim mi diecezz ? bunları hangi yürekle diyeceezz peki?

tepkiyse bizde göstermeliyiz tepkimizi.

rasho ağa saol paylaşım için,yorum yapabilme yetisine sahip olma fırsatını tanıdığın için
evet kesinlikle!! atama yapılan saygısızlığı bu site engellememişse eğer defalarca uyarıya rağmennnnn ve ülkemde tepkisini gösterip bu siteyi kapatmışsa ben bu siteye girmemm bende protesto ederim ülkem nie yasaklıyor? atama saygısızlığa tepkisiz kaldıkları iki videoyu o kadar you to benin yasaklanmasına rağmen silmedikleri için... demekki onlarında bize göndermeleri var türkiyenin 1 gün bile girmemesi onlara ne kadar çok maddi kayıp.herkes cezasını çekmeli gireninde aklından şüphe ederim vatani bilincinden...

Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum.

[SanaLkampus Hatıra Defteri]
GöKKußße Çevrimiçi   Alıntı ile Cevapla GöKKußße isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.