| hollandadan mektup merhaba arkadaşlar
bir kardeşimiz bizimle dertlerini paylaşmak istemiş
sitemizi yazmıştım ama
girememiş bir şekilde yazmış o nun yerine ben yayınladı yazdığı gibi aktardım
örnek olması için hatamız varsa af ola------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------
bURALARDA yasam okadar zorki bunu burda yasayan bilir ancak.helede basinizda bir buyuk yoksa cok zor bundan 8yil once kocaeli depreminde babam vefat etti,ve biz annemle geri donduk gurbet ellere herkezi birakip.Bu zamana kadar okuduk ve ayri zamanda calistik annemize destek cikmak icin.Simdi demeyin orda para bol ne gerek var aslinda burda para bol degil insafsizlik pislik bol,eroin,esrar kacak calismak haram iste bunlarda calisirsan para var.Ama ben musluman evladiyim herseyi kendimiz yaptik cirpindik.
Kimse destek cikmadi ne dedem ne amcalarim hic kimse,simdi diceksinizki ozaman sende hatga var.Bizdeki hata eskilere bakiyor eskiden babam bizi kimseye ezdirmemis kendi ekmeyini kanazop guzel yollarda kazanmis.Ve zaten onun icin vefat ettiginde 33yasindaydi ve suanda ruyalarimda hala sehit olmus gibi hic olmemis gorurum onu.
Benim buraya yazmamin nedeni kimseyle bazi duygularimi paylasamadigim icin,allah herkeze akil versin.Ben suanda okulumu bitirdim pedagoji bolumu deniliyor turkiyede
Ey millet kendinize gelin evli barkli insanlarka aldatmak,yok kacmak.Once Kul olmayi sonrada sabir etmeyi ogrenin
Beni anlayip okudugunuz icin allah razi olsun
Unutmayin allah bu dunyada herkezi test eder,ben cok zorluklar icinde bu gunlere geldim allahima sukurler olsun anam kardeslerim hep yanimizdaydi.
Tsk...----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |