View Single Post
Old 23.02.08, 11:55   #1 (permalink)
mumi
Admin'in Kuzeni

mumi's Avatar

Bilgileri
Kullanıcı No: 208
Teşekkürler Durumu
: 12
Karizma
Rep Puanı : 220149
Rep Seviyesi : mumi mumi mumi mumi mumi mumi mumi mumi mumi mumi mumi
İletişim
bjk Holosko kanatlatlandı!

Beşiktaş'a transferi olay yaratan Filip Holosko, Ankaraspor karşılaşmasından sonra Denizlispor filelerini de havalandırdı.

Bir gol, bir asist
Yeni transfer edilen Holosko’nun performansı merak konusuydu... Türkiye Kupası’ndaki görüntüsünü başlarda lige taşıyamayan Slovak futbolcu, geçen haftaki Ankaraspor maçında ligdeki ilk golünü kaydetmişti. Genç yıldız, dünkü performansıyla kendisine güvenenleri mahcup etmedi. Kafayla Denizlispor filelerini havalandıran Holosko, Nobre’yi de golle buluşturdu.

‘Çok zor bir deplasman’
Denizlispor savunmasına zor anlar yaşatan Slovak futbolcu maç sonrasında şöyle konuştu: Yavaş yavaş takıma ısınıyorum. Şampiyonluk yarışında kritik haftalara giriyoruz. Deplasmandaki başarılı performansımızı sürdürdük. Benim gol atmam değil, kazanmamız önemli. Ancak gol attığım maçlarda çok mutlu oluyorum. Ali kırmızı kart gördükten sonra biraz zorlansak da, tecrübemizle bu zorlu deplasmandan 3 puanla ayrıldık...

Holosko ne yaptı Gol 1 Asist 1 Gol pozisyonu 2 Şut 5 İsabetli şut 2 Pas 36 İsabetli pas 19 Ofsayt 3 Yaptığı faul 2 Yapılan faul 0
sakalını yolduğum...

Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla

Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün

MuMİ@sanalkampus.org
eminyazgan@hotmail.c om
mumi Çevrimdışı   Reply With Quote Add to mumi's Reputation