Beşiktaş'a transferi olay yaratan Filip Holosko, Ankaraspor karşılaşmasından sonra Denizlispor filelerini de havalandırdı.
Bir gol, bir asist
Yeni transfer edilen Holosko’nun performansı merak konusuydu... Türkiye Kupası’ndaki görüntüsünü başlarda lige taşıyamayan Slovak futbolcu, geçen haftaki Ankaraspor maçında ligdeki ilk golünü kaydetmişti. Genç yıldız, dünkü performansıyla kendisine güvenenleri mahcup etmedi. Kafayla Denizlispor filelerini havalandıran Holosko, Nobre’yi de golle buluşturdu.
‘Çok zor bir deplasman’
Denizlispor savunmasına zor anlar yaşatan Slovak futbolcu maç sonrasında şöyle konuştu: Yavaş yavaş takıma ısınıyorum. Şampiyonluk yarışında kritik haftalara giriyoruz. Deplasmandaki başarılı performansımızı sürdürdük. Benim gol atmam değil, kazanmamız önemli. Ancak gol attığım maçlarda çok mutlu oluyorum. Ali kırmızı kart gördükten sonra biraz zorlansak da, tecrübemizle bu zorlu deplasmandan 3 puanla ayrıldık...
Holosko ne yaptı Gol 1 Asist 1 Gol pozisyonu 2 Şut 5 İsabetli şut 2 Pas 36 İsabetli pas 19 Ofsayt 3 Yaptığı faul 2 Yapılan faul 0