View Single Post
Old 18.02.08, 09:26   #2 (permalink)
azrailangel
Super Moderator

azrailangel's Avatar

Bilgileri
Kullanıcı No: 1785
Teşekkürler Durumu
: 20
Karizma
Rep Puanı : 322159
Rep Seviyesi : azrailangel azrailangel azrailangel azrailangel azrailangel azrailangel azrailangel azrailangel azrailangel azrailangel azrailangel
İletişim
--->: Cyberlink Power Director 5

Yukarıdaki resimdeki kayıt yeri CyberLink programı kurulurken kendisi otomatik olarak “ C ”nin içine “MyWorks” klasörü oluşturuyor. Bu klasör program içerisinde ne tür kayıp (video kayıt etmek, videodan fotoğraf çekip kayıt etmek vb.) yaparsak yapalım kendisi otomatik olarak buraya kayıt etmek istiyor tabi istersek biz bu yolu değiştirebiliriz. İşlem bittikten sonra kayıt ettiğiniz yere gidip hazırlamış olduğunuz videonuzu izleyebilirsiniz.

Ben video üzerinde çalışmamı hazırladım tabi siz isterseniz fotoğraflarınızı arka arkaya ekleyip çeşitli efektler vererek veya video çekimlerinizi arka arkaya ekleyip çalışmalar hazırlayabilirsiniz.

Şimdi programın videomuz üzerindeki bir görüntünün fotoğrafını çekme özelliğini anlatacağım

Yukarıdaki yolu takip ederek çekmiş olduğunuz fotoğrafı daha öncede bahsettiğim gibi program kurulum esnasında oluşturduğu " C "nin içine kayıt etmiş olduğu "MyWorks" klasörüne fotoğrafınızı kayıt ediyor, buradan çekmiş olduğunuz fotoğrafınıza ulaşabilirsiniz.
NOT: Bazen bu "MyWorks" klasörünü "D" sürücüsünün içine de kayıt edebiliyor.

Bu kısımda ise programın videomuzu parçalara bölme özelliğini anlatacağım

Bu şekilde videomuzun istediğimiz yerinden istediğimiz kadar kesebiliriz.

Sizlere yardımcı olabildimse ne mutlu bana yinede takıldığınız birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Hepinize kolay gelsin.

Uyan TÜRK evladı uyan!! Otuz kupona alınmadı bu VATAN!!

Ateşe dayanabileceğin kadar günah işle!!

imza yerine parmak bassam olmazmı

İletişim
azrailangel Çevrimiçi   Reply With Quote Add to azrailangel's Reputation