06.12.07, 10:51 PM
|
#1 (permalink)
|
| KoRuYuCu MeLeK
| Sözlere nasıl başlanır bilemiyorum/kendi kalemimden.. Sözlere basıl başlanır bilemiyorum ! kastım kuramadığım cümleler değil,hayatım üzerinde kuramadığım hayaller.. Hayat bazen insana istediklerini vermez/ yada şuna bazen demeyelim... Sana bir jest yapar ve evet istediğin karşındadır..ama öyle bir anında vurmuştur ki seni uzanıp alamazsın,erişemezsi n ona.. Yalandan da olsa sahte de olsa gülüştüklerimiz aklıma gelmiyor değil mayhoş tadında.. Hiç benliğimiz olmamış ki bizim inanmamışız uzanıpta tutamamışız hiç küçüklüğüm.. Hani derler ya "tadı damağımda kaldı"diye Biz tadına bile bakamamışız ! çok safmışız ama her zorluğa karşı mecburuz kalkanıyla sawaşmışız.. evet bu akşam da aynanın karşısın da ağladığın gibi joss hanım geç bir kezde hayata haykır! Bırakıp gidenlere,sahte gülüşlere GÜLÜŞTÜKLERİMİZE.. Bir kere de yalan de , de hadi DE! De bende bileyim.. Arkamı döndüğüm de mutlu olmak yerine soru işaretlerini düşünmek.. Denizin dalga seslerini dinlemek.. Kokusunu içine çekmek kokusu yerine.. Bilir kişi ağzından dinlemek.. Çok uçuksun deli meli bi kızsın ama iyisin yine de harbisin dobrasın şakağından vurursun yalanı ama o seni bir vurdumu...ya ağlarsın ya da... off bilemezsin ki ne olacağını.. Bir gün varsın diğer gün hayal.. önemli olan varlığını , adını yaşatmak değilmi bir göz yaşı pahasına da olsa İnadına yaşa be kuzu inadına yaşa! !Joss! SÖZLERE NASIL BAŞLANIR BİLEMİYORUM.. Sadece hayaller konuştu ya da can sıkıntısı,biraz da hüzün var dil sadece aracılık etti ..beni bi fon müziğinde değil sahne de izle.. sahne de herşey pembe bir mutluluk.. YALANDAN DA OLSA! Fazlasını bekleme sade ama sadece küçük bir deneme! 
__________________ ' 'RenKLi * RüyaLaR' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| |