Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.10.07, 07:24 PM   #8 (permalink)
ParyoşA
Üye

ParyoşA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 55 ParyoşA has a reputation beyond reputeParyoşA has a reputation beyond reputeParyoşA has a reputation beyond reputeParyoşA has a reputation beyond reputeParyoşA has a reputation beyond reputeParyoşA has a reputation beyond reputeParyoşA has a reputation beyond reputeParyoşA has a reputation beyond reputeParyoşA has a reputation beyond reputeParyoşA has a reputation beyond reputeParyoşA has a reputation beyond repute
--->: aynı anda birden fazla kişiyi sevdiğiniz oldu mu ??

arkadaş aşk bir defa yaşanır ve biter biter abicim aşkı 1 kişiyle 1 defa yaşayabilirsin.ondan sonra yaşadıkların aşk olmaz ya hoşlantıdır ya sewgidir yada sadece HEVES tir geneldede öyle olu yani heves.ben aşkı bir defa 2002 yılında yaşadım ve bitti artık yaşayamıyorum başka kızlarla çıkıyorum ama sadece heves olarak belkide hoşlantı olarak.heee tabi aşk 1 defa yaşanır ama o 1 defa yı yaşamasınıda bilmelisin.

ParyoşA Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla ParyoşA isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.