Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.09.07, 05:53 PM   #5 (permalink)
Speedman
Üye

Speedman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 305 Speedman has a reputation beyond reputeSpeedman has a reputation beyond reputeSpeedman has a reputation beyond reputeSpeedman has a reputation beyond reputeSpeedman has a reputation beyond reputeSpeedman has a reputation beyond reputeSpeedman has a reputation beyond reputeSpeedman has a reputation beyond reputeSpeedman has a reputation beyond reputeSpeedman has a reputation beyond reputeSpeedman has a reputation beyond repute
--->: Kavak Yelleri 12. ßölüm..

Alıntı:
[B´isimli üyeden Alıntı
are_zoo[/b]]

aslında en başından linklerin alıntı olduğunu yazmıştık ama yinede özür dileriz izinsiz paylaştığımızı için
biz teşekkür ederiz bu kadar ılımlı davrandığınız için
tabiki kendi linklerinizi kendiniz ekleyebilirsiniz
mutlu oluruz
İsim değişikliği yapılmadığı, yani emeğe saygı gösterildiği sürece hiçbir zaman sorun olmaz. Çünkü biz dizi ripleyenler bunlara zamanımızı veriyoruz. Bu nedenle alıntı yaptınız diye neden anlayışsız davranıyım ki!

Ayrıca bana özel mesaj göndermişsiniz ama, yeni üye olduğum için ve pm atabilmek için de 15 adet mesaj yazmam gerektiğini de bilmeniz gerekir. Bu nedenle size mesaj atamadığım için buraya yazıyorum.

Ben konu açamıyorum. Sanıyorum bunun için ekstra yetki vermeniz gerekiyor. Yetki verilmesini bekliyorum. Teşekkürler.
Speedman Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla Speedman isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.