31.08.07, 04:50
|
#1 (permalink)
|
| KoRuYuCu MeLeK
| Anlamlı sözler ve mesajlar indexi(tüm konular tek başlıkta) hadi sevgiline mektup yaz.. ( 1 2) Sen yaktında Ben Yanmadım mı? ***papatya tarlası*** Will You Marry Me ?? ( 1 2) Ayakkabısına Kadar Aşık Sevenin gönlünden damlayanlar ... Aşk dolu sözler Evvelim,,, Ezelim,,, Ebedimsin,,, ( 1 2) sensizliği sevdim.. Bir kez daha düşünün... Seviyosuuuuuuun ( 1 2 3) gidesin gelir,,, amma nie kalbime düşen ses sess sess AŞK MI?(benden) ( 1 2 3) Kıyamam SAna... ( 1 2 3) Desen ya (şiir?) Hayatın En Hüzünlü Anı... Eski sevgiliyi hatırlatan şeyler ( 1 2) Aşkın Binbir Resmi HERKES OKUSUN LUTFEN ( 1 2 3) BaŞtan Cikiyormusunuz Yalnızlık Üzerine.. ( 1 2) Karşılıksız Sevgi Aşkın Böylesi Sevgiliye Ölüm acısıdır..Belki de Zaman bitmiştir git defol giiiit Etkileyici sözler Sevgi dolu sözler 2 Sevgi dolu sözler 3 Sevgi dolu sözler, bendensiniz... Gülşenden.. ( 1 2) Beklemek üzerine.. Kiskançlik üzerine ( 1 2) Guzel Sözler Hoşça kal ( 1 2) can.. Gitmek istediğim.. unutamam seni (unutulmayanlara) Unutma Beni Aşk Bir Rüya Görmektir Cemal Süreyya'dan Aşk Yoksun,yoksulum Ne sen Dönebilirsin ne de ben kapı açabilirim sana Nietzshe'den herkes gibisin.. yanlızlık rüzgarları (((> SanaL SevgiLi <))) Yalnızlık Üzerine a$hkla iLgiLi hoşş sözLér.... Sensizim ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü ( 1 2 3) (- SensiZ OLmaZ -) (*) Seni DüşünürüM (*) ♥ UnuTamazSıN ♥ ((> BitaneM <)) »¦« Güneş oluP Doğ Bana »¦« - İdam Et ßu AyrıLıqı - Acıtan sözler.. En acıtanı ne biliyormusun... Ben seni görmeden sevdim.. ●) Bu satırLar Sana SevgiLi (● BitmeyeN şiiR.. SekiZ GüzeL HediyE.. bensiz yaşamaya alışacaksın Beklentİsİz Sevmek... Aşkın Binbir Türlü Yüzü Yalnızlığım...Git. ( 1 2) Mutluluk resimleri... Kimi Beklersin Bir Ömür Boyu? Aşk Nedir _,_,_,_Gözbebeğim Aşk İster Aşkını Anlatan Şarkı Ölümsüz Düşler... Her yalnızlıKta bir keŞke vardır! Yalnızlığımı Düğümlüyorum Şimdi Ayağıma... Hani Aşk iki kişilikti? CanıM YalnıZca SeVmek İsTiyoR Senİ Ben her zerreciğine hasretle de yaşarım seni bir can vardı... Sevdigim Degilsin Haklisin!!! Sana Sevgimin En Siyahını Bırakıyorum hüzünlerime dönüyorum.. yolun düşerse.. Bir Liste Yap.. seni bekliorm papatyalar anlatır seni bana Gülümsün!! SEN!! seni seviorm hep aklımda olacaksın ela gözlüm mutlu ol!! yaşayabilirmiyim bir dilek tut gelin olmus gidiyorsun MUHTAÇ OLDUĞUM ÖZLEM DOLU BİR SÖZ SENİN İÇİN VE BİTTİ... herhese söylediiini bana söyleme diyorsun... sen ve denizz herkes baksın aşkın bölesi görülmemiş Evlilik Nedir? Aşk&Sevgi Sözleri! ( 1 2 3 ... Sonuncu Sayfa) SENİ SEVİYORUM .......... Birbirinden Guzel ve Ozel Sozler!! Gün Gelir Anlarsın O Zaman İnanırsın Gözlerime dogum günü ve kutlama mesajları 14 Şußat İçin sms mesajları tüm cep sms leri burda tüm cep sms leri burda sms taktikleri özür dileme mesajları özlem mesajları dostluk mesajları (: gel güsel mesaja gel Ağır Aşk Bir Yıl Kavganın ince ayarı! Aşkta ilk sinyali kadın yolluyor! Dil Yalan Söyler Ama… Aşkı Anlamak trafik sloganları vedA saglam dur yüresim sanal mı sevdigim? hayalini sevdigim yarim HEP,BİRGÜN VE ELBETTE yıldızımdın kal deseydin... seni sevmek suçsa tutukla beni SEVGİ PINARI tükendik mi ? sanıyorum tüm dileklerim seninle olsun görmeden sevmek gecelerim ve sen sanal kampüs şiirler özlü sözler özlü sözler Lütfen okuyun arkadaşlar. İşte AŞK bu ya... 99 ÖGÜT ERKEK SEVERSE AŞKIN TÜRLERİ SenSizLik Ben Seni Sevdim Aşk nedir ? Yüzlerce kişiden aşk nedir in cevabı sizde yazabilirsiniz sizce aşk nedir Korkma, seni artık sevmiyorum.... Susuyorumm kendine ii bak Seni Özlemek Kimsin Sen aşk Gül bahcesi Pardon Aşka Ayıp Oluyor ! SENİ SEVİYORUM DEMENİN 100 DEĞİŞİK YOLU... çiceklerin dili aşk sözleri sen bitanesin özlem mektubu aşk adamı ayrılık msjları sevgililer günü mesajları geyik mesajları kandil mesajları Aşk renginiz hangisi acaba? ramazan bayramı mesajları kurban bayramı mesajları kadir gecesi mesajları bayram mesajları askerlik mesajları şans mesajları yeni yıl mesajları babalar günü mesajları geçmiş olsun mesajları özlem ve hasret mesajları..
__________________ ' 'RenKLi * RüyaLaR' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| |