Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.08.07, 05:07 PM   #1 (permalink)
::S@kLı 6üL::
Süper Üye

::S@kLı 6üL:: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 314 ::S@kLı 6üL:: has a reputation beyond repute::S@kLı 6üL:: has a reputation beyond repute::S@kLı 6üL:: has a reputation beyond repute::S@kLı 6üL:: has a reputation beyond repute::S@kLı 6üL:: has a reputation beyond repute::S@kLı 6üL:: has a reputation beyond repute::S@kLı 6üL:: has a reputation beyond repute::S@kLı 6üL:: has a reputation beyond repute::S@kLı 6üL:: has a reputation beyond repute::S@kLı 6üL:: has a reputation beyond repute::S@kLı 6üL:: has a reputation beyond repute
Talking tv deki gaflar ((aman gülmekten bayılmayın!!) :D:D

Hugo adlı interaktif televizyon oyununda çok kötü oynayıp kaybeden çocuk, "Ben böyle yarışmanın a..na koyayım" der. Sunucu Tolga Garipoğlu "Ama nasıl konuşuyorsun sen böyle bakayım? 60 milyon seni izliyor şu anda" diye bozuk çalar. Çocuğun yanıtı şok etkisi yaratır: "60 milyonun da a..na koyayım!.."

N'ABER LAN MUSTAFA?
Seda Sayan bir sabah Kanal D'deki programını sunarken, olağan telefon bağlantılarından biri yapılır.
SEDA: Alooo? Kiminle görüşüyoruz?
İZLEYİCİ: Ben Mustafa...
SEDA: N'aber lan Mustafa? Nerden arıyosun bizi Mustafa?
İZLEYİCİ: Şişli'den...
SEDA: Ne iş yapıyon lan Mustafa?
İZLEYİCİ: Belediye Başkanı'yım... (Seda Sayan, arayanın Mustafa Sarıgül olduğunu anladığında onlarca kez özür diler)

Elmax kanalında konuk Sumru Yavrucuk'un köpeğinin, sunucu Billur Kalkavan'ı taciz etmesi.

Mustafa Denizli'nin atv'de spor programı sunduğu dönemde Erman Toroğlu'nu "Tartışmasız, Türkiye'nin en büyük düdüğü!.." diye anons etmesi.

Show TV'deki Acun Firarda programında Acun Ilıcalı bir Avrupa kentindeki barda önüne gelen kıza sarkıntılık eden genci kameralara göstererek, "Görüyorsunuz sayın seyirciler, magandalık sadece Türkler'e özgü bir durum değil. Avrupa'da da pek çok maganda var" der. Delikanlı mikrofonun üzerindeki Show TV logosunu fark edip, Acun'un yanına yaklaşır ve "Abi ben de Türk'üm" der.

Genç ve güzel VJ, günün tartışma konusunu "Benimle birlikte olmak için ne verirdiniz?" olarak belirler. Telefondaki erkekler yatlar, katlar, evler, arsalar, arabalar vaat eder. Ama bir seyirci, ilginç bir meblağ telaffuz eder: "Sizinle birlikte olabilmek için 3 milyon 739 bin 500 lira verirdim" der. VJ kızımız önce "Ay peki, sağol" filan der ama, kafasına takıldığı için de sormadan edemez: "Nereden çıktı bu değer peki?". Seyirci yanıtlar: "Pazarda eski kaşarın kilosu o kadar!..": evet

Kadın yarışmacı telefonda yine Mehmet Ali Erbil'e yalvarmaktadır. "Oğlum işsiz, kızım hasta, vs..." Erbil, bunalıp, kulise gider. Mikrofonu açık kaldığı için tüm konuşmaları yayına çıkmaktadır: "Oğlu öyleymiş, kızı böyleymiş... Oğlunun da..." diye başlayıp, sunturlu bir küfür sallar...: sinir1:

Arena programında Uğur Dündar, dükkanını pislik götüren fırıncıya sorar: "Bu böcekler nereden geliyor?" Fırın sahibi en az ekmekler kadar pişkindir: "Bu böcek nereden geliyor biliyor musunuz Uğur Bey? Siz eğitimli insanlarsınız; bu böcek ülkemize ilk kez Afrika'dan, muzun üstünde geldi."

Reha Muhtar programa telefonla bağlanan adama fırçasını atar: "Bütün bunları nasıl yaptın ha? Cevap ver..." ADAM: "Bakın efendim, şöyle izah edeyim..."
REHA MUHTAR: "Sus, konuşma... Hâlâ utanmadan izah ediyorsun. Cevap versene?!..."((bizim reha abi işte )))

Mehmet Ali Erbil ile yarışmacı pazarlıktadır:
MEHMET ALİ: Bak açıyorum, hâlâ vazgeçebilirsin, 2 milyarı al git. İZLEYİCİ: Yok, biz açalım Mehmet Ali Bey. (M. Ali biraz açar. Anlaşıldığı kadarıyla adam kazanamayacak gibidir)
MEHMET ALİ: Gel sana 500 milyon vereyim, al git...
İZLEYİCİ: Onu gel ben sana vereyim de sen git...

Caner ve Hamiyet, Kuşum Aydın'ın sabah programinda tartıştıkları sırada birinin diğerine, "Şimdi Aydın Bey, Aydın Bey diyorsun; bana da Aydın'ın programına çıkma, çok seviyesiz diyordun" demesi ve bunun üzerine Kuşum Aydın'ın boşluğa bakar halde donup kalması.

Satanist hikâyelerin revaçta olduğu günlerde, TV muhabiri İzmir'de satanist olduğunu iddia eden biriyle röportaj yapıyor:
MUHABİR: Peki siz gerçekten bakire kızları mı kurban ediyorsunuz?
SATANİST: Yok be abi, İzmir'de bakire kız ne arar?

İsmet Badem, bir basketbol maçında, seyircilerin arasındaki bir kızla röportaj yapar: BADEM: Sizin gibi güzel bayanları salonlarda görünce çok mutlu oluyorum. Basketbola bu ilgi nereden?
KIZ: Ben Efes kızlarından biriyim. (Ponpon kızlardan söz ediyor.)
BADEM: Aaaa öyle mi? Çıplak değilsin ya, tanıyamadım. Kusura bakma. Bu diyalogtan sonra anlatım masasında olan Murat Murathanoğlu gülmekten bir süre konuşamaz ve ekranları başında yayını izleyen seyircilerin de söylemek istediklerine tercüman olur:
MURATHANOĞLU: Ya İsmet, bi de sana bu iş için para veriyorlar değil mi?

Kurban Bayramı'nın olağan röportajlarından birisi. Muhabir sokakta kurban kesen vatandaşla konuşuyor:
MUHABİR: Sağlık açısından son derece elverişsiz koşullarda beklettiğiniz bu etleri yemeyi düşünüyor musunuz?
VATANDAŞ: Yok bacım, eşe dosta dağıtacağız.

Reha Muhtar'ın tavanda yürüyen sirk cambazıyla canlı yayında konuşması sırasında görüntüsünü ters çevirterek, konuşmasını öyle sürdürmesi.
Dediler ki hayat güzel eğriyi doğruyu bilenler Dediler ki umut sürer insanları seversen eğer İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Tekrar gözden geçirdim yalan söylememişler
::S@kLı 6üL:: Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla ::S@kLı 6üL:: isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.